Gostilnica in okrepčevalnica JUR

Železniška ulica 12, 4248 Lesce

za naročila nas pokličite na: 04 530 28 70

Gostilnica in okrepčevalnica Jur Lesce se nahaja na železniški postaji v Lescah. Postrežemo vam s
toplimi napitki, alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami ter z ostalimi osvežilnimi napitki. Za vse lačne imamo dnevno sveže malice od 9. do 14. ure, lahko pa vam pripravimo kebab, hamburger, sendvič, različne solate, jedi z žara …

Po prednaročilu vam pripravimo narezke, tatarski biftek, kanapeje,… V ponudbo pa smo dodali tudi catering (do 50 ljudi), kjer vam nudimo vse od hladno-toplega bifeja do sladic in pijače!

Catering:

Toplo-hladne jedi, glavne jedi, sladice
Narezki
Kanapeji
Tatarski biftek
Pečen odojek
Big Jur burger (za najmanj 6 oseb)


Za naročila nas pokličite na 04 530 28 70 

Delovni čas:

Ponedeljek – četrtek od 6. – 01. ure
Petek od 6. - 02. ure
Sobota od 7. - 02 ure
Nedelja od 8. - 01. ure.

 

KUHINJA OBRATUJE VSAK DAN OD 9 DO 22 URE, RAZEN OB NEDELJAH IN PRAZNIKIH OD 12 DO 22 URE

 

Defibrilator AED

Nakup defibrilatorja je omogočila krajevna skupnost Lesce in se nahaja na zunanji strani Gostilnice in okrepčevalnice JUR. Tako je defibrilator dosegljiv 24/7.

Avtomatski eksterni defibrilator (AED) je prenosna elektronska naprava, ki je sposobna zaznati zastoj srca pri človeku. S pomočjo električnega sunka pa lahko srce ponovno požene in s tem reši življenje.
Sestavljen je iz ohišja z baterijo, iz katerega izhajata dve nalepki - elektrodi. Odvisno od modela lahko na ohišju najdemo največ 2 gumba (za vklop in proženje električnega sunka), zvočnik (preko katerega nam aparat daje glasovna navodila v slovenskem jeziku) ter pri nekaterih ekran, kjer se navodila tudi izpišejo.
Uporaba je varna in enostavna, uporablja ga lahko prav vsak.
Sam po sebi pa aparat seveda ne rešuje življenj, je pa izredno dobrodošel dodatek pri oživljanju s pritiski na prsni koš (masažo srca) in umetnim dihanjem. Z oživljanjem z uporabo AED lahko narediš toliko kot celotna reševalna ekipa, ki prispe kasneje in rešiš življenje.(VIR- http://aed-baza.si/)POMNI!

AED je popolnoma in varna naprava, ki jo lahko uporablja vsakdo!
Samo uporaba AED, brez stiskov prsnega koša in umetnega dihanja, je neučinkovita!